Sidobord som passar dig och ditt hem

Sep 23, 2024

Ett sidobord är en mångsidig möbel som erbjuder både praktiska och estetiska fördelar i ditt hem. Det fungerar som en smidig förvaringsyta eller ett dekorativt element i allt från vardagsrum till sovrum.

Hos Conform hittar du skandinaviskt designade sidobord, där både material och formspråk har valts för att passa dig och ditt hem. Med ett fokus på hållbara och stilrena material erbjuder vi sidobord som både är funktionella och bidrar till ett elegant uttryck i hemmet.

Gazell sidobord – Design av Jan Ekström

Gazell sidobord är ett exempel på tidlös design, där det naturliga träet får stå i fokus. Bordet är runt med en hylla undertill och finns i ek, antingen oljad för en varmare ton eller svartbetsad för ett mer modernistiskt utseende. Den rena och avskalade formen gör Gazell till ett stilrent sidobord som lätt smälter in i olika miljöer, oavsett om du har en klassisk eller modern inredning. Denna design utstrålar balans och harmoni, perfekt för dig som vill ha en diskret men vacker möbel.

Funco sidobord – Design av Jahn Aamodt

Funco sidobord är ett mångsidigt alternativ för dig som söker både funktion och flexibilitet. Men ett ben på ena sidan kan du ställa kaffet på den plana ytan och lägga böcker eller tidningar i de vågliknande formerna. Det finns i flera olika träslag, bland annat ek, valnöt och ask. Du kan även välja mellan olika ytbehandlingar, som obehandlad, lackad eller svartbetsad ek, samt vitlackad ask för en ljusare känsla. Med dess runda former och skandinaviska enkelhet passar detta bord utmärkt i både vardagsrum och sovrum.

Timeout sidobord – Design av Jahn Aamodt

Timeout sidorbord är designat för att skapa en harmonisk balans mellan funktion och estetik. Precis som Funco finns Timeout i flera träslag, såsom ek, valnöt och ask, med liknande ytbehandlingsalternativ.  Även här har du möjlighet att lägga tidning eller bok i ett rundat fack på sidan, men här finns istället ett hyllplan under toppskivan – allt i en enda sömlös och elegant form med ett ben i metall,

Gaga sidobord – Design av Niels Gammelgaard

Gaga sidobord har en rond bordsskiva i vitt kompaktlaminat med en svart kant. Denna kontrast skapar ett spännande visuellt intryck, samtidigt som bordet är både hållbart och lättskött. Med fyra stilrena ben i ek, som finns i lackad eller svartbetsad version, skapas en skandinavisk enkelhet som är en perfekt detalj i det moderna hem. Dess minimalistiska design gör att Gaga fungerar lika bra som sidobord i vardagsrummet som i ett modernt kontor.

Hitta rätt sidobord

Hos Conform erbjuder vi sidobord som inte bara fyller en praktisk funktion utan också höjer din inredning till en ny nivå. Vi har även fåtöljer som matchar sidoborden, vilket ger dig möjligheten att skapa en harmonisk helhet i ditt hem. Kombinationen av våra stilrena sidobord och ergonomiska fåtöljer ger den perfekta balansen mellan design och komfort – idealiskt för att skapa en plats där du kan koppla av med stil.

Upptäck vårt utbud av skandinaviska sidobord för att hitta det som kompletterar dig och ditt hem.