Fåtölj med recliner

Jul 4, 2024

En fåtölj med recliner-funktion erbjuder ultimat kombination av komfort och teknik. Våra fåtöljer är utformade för att ge maximal avkoppling genom justerbart rygg- och fotstöd samt avancerade funktioner som Syncro Backup.

Syncro Backup – Avancerat ergonomiskt stöd

Syncro Backup är en innovativ teknologi som garanterar en ergonomiskt korrekt sittställning i alla lägen. När du lutar dig tillbaka i en fåtölj med Syncro Backup, arbetar den övre och nedre delen av ryggen samt nackstödet tillsammans för att ge dynamiskt stöd. Detta innebär att varje del av ryggen får rätt stöd, oavsett hur du väljer att sitta eller ligga.

Teknologin anpassar sig efter din kropp och rörelser, vilket minskar belastningen på muskler och leder. Genom att fördela vikten jämnt och stödja de naturliga kurvorna i din ryggrad, hjälper Syncro Backup till att förebygga ryggsmärta och obehag, vilket gör det möjligt för dig att sitta bekvämt under långa perioder.

Justerbart rygg- och fotstöd för optimal komfort

Våra recliner-fåtöljer är utrustade med justerbara rygg- och fotstöd som ger extra komfort och stöd för hela kroppen. Med ett enkelt handgrepp eller knapptryck kan du justera rygg- och fotstödet till den perfekta vinkeln för dina behov. Detta gör det möjligt att hitta den mest bekväma positionen för att läsa, titta på TV eller bara koppla av.

Ryggstödets funktioner

Ryggstödet kan justeras för att ge optimalt stöd till hela ryggen, från nacken till ländryggen. Detta hjälper till att bibehålla en korrekt hållning och minskar belastningen på ryggmusklerna, vilket gör att du kan sitta bekvämt under längre perioder utan att uppleva obehag eller smärta.

Fotstödets funktioner

Fotstödet hjälper till att förbättra blodcirkulationen genom att höja benen och minska trycket på nedre ryggen. Detta är särskilt viktigt för dem som tillbringar mycket tid sittande, då det hjälper till att förhindra stelhet och svullnad i benen.

Fördelar med en reclinerfåtölj

En reclinerfåtölj är mer än bara en sittmöbel – det är en investering i ditt välmående. Med möjligheten att justera både ryggstöd och fotstöd, kan du anpassa fåtöljen efter dina specifika behov och preferenser. Detta gör det möjligt att skapa en personlig avkopplingsplats som är skräddarsydd för att ge dig den bästa möjliga komforten.

Anpassningsmöjligheter

På Conform erbjuder vi ett brett utbud av anpassningsalternativ för våra recliner-fåtöljer. Du kan välja mellan olika typer av klädslar som tyg, läder eller fårskinn, samt olika armstöd och ben. Vissa modeller har också möjlighet till extra hög rygg för ännu bättre stöd. Detta ger dig friheten att skapa en fåtölj som inte bara är bekväm, utan också passar perfekt in i ditt hem och din personliga stil.

En långsiktig investering i komfort

Att välja en reclinerfåtölj från Conform är en långsiktig investering i din komfort och ditt välmående. Med avancerade funktioner som Syncro Backup och justerbart rygg- och fotstöd, erbjuder våra fåtöljer en nivå av komfort och stöd som är svår att slå. Oavsett om du använder fåtöljen för att läsa, titta på TV eller bara koppla av, kommer du att märka skillnaden i kvalitet och komfort.

Utforska våra fåtöljer med recliner för att hitta din favorit och anpassa den så att den passar för dina behov och ditt hem.