FUSS HOCKER


Jun 4, 2024

En fotpall är så mycket mer än en plats att vila fötterna på; den är en avgörande del av sittupplevelsen som höjer både komfort och ergonomi. En välutformad fotpall minskar trycket på ryggen och förbättrar blodcirkulationen när du lägger upp fötterna, vilket gör den till en idealisk avkopplingsplats. Vi designar våra fotpallar för att perfekt komplettera våra fåtöljer, för att skapa en enhetlig och sammanhängande sittmiljö.

Skandinavisk design och funktion

Våra fotpallar är en hyllning till skandinavisk minimalism och funktionalitet. De är designade för att vara så bekväma som möjliga samtidigt som de behåller en tilltalande och ren form. Den enkla stilen kompletterar varje rum och ger en känsla av lugn och ordning. Detta gör våra fotpallar till mer än bara en förlängning av fåtöljen; de är noggrant utformade för att stödja den naturliga sittkurvan och optimera varje detalj från höjd till vinkel för maximal avslappning och benstöd.

Material och designval

Materialval för klädsel och ben

Vi erbjuder en mängd olika materialval för både klädsel och ben för att du ska kunna anpassa din fotpall efter din personliga stil och komfort:

  • Klädsel: Välj mellan slitstarkt och sofistikerat läder, mjukt och varmt fårskinn, eller mångsidiga och färgrika tyger. Varje material är valt för att ge optimal komfort och hållbarhet.
  • BEINE:
  • Metallben: Ger en modern touch och är hållbara med ett strömlinjeformat utseende.
  • Träben: Tidlösa och robusta, de erbjuder en varm och välkomnande känsla med material som ek och valnöt för att matcha din inredning.

Ergonomisk höjd och lutning

Alla våra fotpallar är utformade med ergonomi i åtanke:

  • Höjd: För de som föredrar att ha fötterna högre upp, erbjuder vi fotpallar med extra höjd för att passa olika användare och sittställningar.
  • Lutning: Den ergonomiska lutningen stödjer benens naturliga position och ger en mer avslappnad och bekväm sittställning.

Flexibilitet och stöd

Fotpall eller fotstöd?

Dina behov och livsstil avgör om du ska välja en separat fotpall eller ett inbyggt fotstöd:

  • Fotpall: Flexibel och flyttbar, kan anpassas efter behov och användas separat från fåtöljen.
  • Inbyggt fotstöd: En sömlös och integrerad lösning som alltid är tillgänglig och bidrar till en strömlinjeformad design.

Snurrfot eller fyra ben?

Fotpallens bas är också en viktig del av dess design och funktionalitet:

  • Snurrfot: Ger dynamisk rörelsefrihet, perfekt för den som önskar justera vinkeln utan att flytta på möbeln.
  • Fyra ben: Ger ett stabilt och säkert stöd, idealisk för en mer traditionell och robust sittupplevelse.

Matcha fåtölj och fotpall

För den ultimata sittupplevelsen är det viktigt att din fotpall matchar fåtöljen inte bara i komfort utan också i design. Vi erbjuder anpassade lösningar där du kan välja samma material och stil på både fåtölj och fotpall för en harmonisk och enhetlig look. Detta gör det möjligt för dig att skapa en personlig och sammanhängande inredning som reflekterar din stil och förbättrar din sittkomfort.

Fotpallar i skandinavisk design

Utforska vårt utbud av fotpallar och fåtöljer. Ta del av möjligheten att skapa din egen unika kombination av fåtölj och fotpall och hitta den perfekta matchningen för just din komfort och stil. Välj mellan olika material, färger och funktioner för att skapa en möbel som inte bara är en del av ditt hem utan en del av ditt livs bästa stunder.