Fotstöd

Mai 13, 2024

Vi designar fåtöljer med fotstöd i skandinavisk stil som erbjuder mer än bara en plats att vila på. Upplev hur det är att ge dina fötter den uppmärksamhet de förtjänar, samtidigt som du förbättrar din totala sittkomfort och hållning. Med ett fotstöd kan du enkelt justera din sittställning och minska påfrestningen på både rygg och ben. Varje stund i våra fåtöljer ska kännas som en omfamning – både i komfort och stil.

Trötta fötter?

Har du varit igång hela dagen, kanske stått upp länge eller haft en hektisk dag på jobbet? När du äntligen sätter dig ner i någon av våra fåtöljer, ska känslan av lättnad vara omedelbar. Fäll upp fotstödet och koppla av. Fotstödet stödjer inte bara dina fötter utan bidrar även till en korrekt sittställning och lindrar trycket på ryggen. Fotstödet gör det möjligt för dig att vila och återställa din kropp.

Fördelen med ett fotstöd

Funderar du på om du vill ha en fåtölj med eller utan fotstöd? På flera av våra modeller kan du välja ett fotstöd som är integrerat eller som en fotpall för:

  • Ökad komfort: Perfekt för avslappning och minskar ben- och ryggsmärta.
  • Bättre cirkulation: Hjälper till att förbättra blodflödet genom att höja benen.
  • Anpassad sittställning: Välj själv hur högt fotstödet ska vara.

Fotstöd eller fotpall?

Välj mellan ett integrerat fotstöd eller en tillhörande fotpall:

Integrerade fotstöd

Fotstöd som är en del av fåtöljen erbjuder ett inbyggt stöd och sömnlös design. Du kan enkelt justera både rygg- och fotstödets vinkel med ett enkelt handgrepp. För dig som värdesätter enkelhet i ditt möblemang. Och för dig som föredrar att ha full kontroll över din sittkomfort.

Kompletterande fotpallar

Fotpall är designad med en ergonomisk lutning som stödjer benens naturliga position, vilket kan bidra till att minska spänningar i underbenen och förbättra cirkulationen. Du kan välja fotpall med snurrfot, för att vrida fotpallen till önskad position – vare sig det är för att läsa, se på TV, eller bara slappna av.

Egenskaper för ökad sittkomfort

Våra fåtöljer är utformade med flera funktioner för att förhöja sittupplevelsen:

  • Nackstöd och extra hög rygg: För ytterligare stöd och komfort för ryggen.
  • Syncro Backup: Garanterar en ergonomiskt korrekt sittställning.
  • Armstöd: Vila armarna med armstöd i rätt höjd, för långa lässtunder.
  • Skandinavisk design: Tidlösa fåtöljer som passar alla hem.

Skönt kan också vara snyggt

Det är en vanlig missuppfattning att ergonomi och design inte går ihop. Vi suddar ut dessa gränser genom att erbjuda fåtöljer med fotstöd i skandinavisk design som inte bara är extremt bekväma utan också tidlösa, tillverkade i kvalitetsmaterial. Välj mellan olika klädsel som läder, fårskinn eller tyg, och olika typer av fötter – vare sig du föredrar en elegant snurrfot eller traditionella ben i trä eller metall. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa en fåtölj som både känns och ser bra ut.

Dina fötter kommer att tacka dig

Genom att investera i en fåtölj med fotstöd från oss kan vi garantera att dina fötter kommer att tacka dig. Utforska vårt sortiment idag och hitta den perfekta fåtöljen för dig, en investering i ditt hem och ditt välbefinnande.