Läderfåtölj

May 20, 2024

En läderfåtölj är en symbol för avkoppling och sofistikerad design i ditt hem. Med utvald läderkvalitet i skandinavisk design förmedlar våra läderfåtöljer en känsla av lugn och lyx som står sig över tid. Varje detalj är genomtänkt för att smidigt följa din kropps naturliga linjer, vilket erbjuder ett oöverträffat stöd och en sittupplevelse i stil.

Läderfåtöljer

Våra läderfåtöljer erbjuder tidlös elegans och en subtil touch av lyx som berikar ditt rum. Med fokus på ergonomi är våra läderfåtöljer utrustade med Syncro Backup, som justeras för att matcha din unika sittkurva och ge optimalt stöd för kroppens utsatta punkter. Vi använder läderkvaliteter som standard, anilin- och semi-anilinläder, kända för att vara robusta, mjuka och följsamma med förmågan att utveckla en attraktiv patina över tid. Läder är ett levande material som bara blir vackrare med åren, och våra fåtöljer är designade för att stå emot tidens prövningar och bli en älskad del av ditt hem. Sedan 1978 har vi dedikerat oss åt att förädla sittkomforten genom en innovativ design där tradition och skandinavisk design möter modern ergonomi, vilket gör en investering i en läderfåtölj till en investering i både ditt hem och din livskvalitet.

Läder som fåtöljklädsel

Att sjunka ner i en av våra fåtöljer klädda i mjukt, smidigt läder efter en lång dag ska både kännas skönt och se snyggt ut. Läder är mer än ett material – det är en berättelse om hållbarhet och sofistikerad stil:

  • Naturligt utseende: Lädrets unika karaktär gör varje fåtölj personlig och distinkt.
  • Lång livslängd: Läderfåtöljer är designade för att vara trogna följeslagare i ditt hem genom decennier.
  • Underhåll: Enkelt att underhålla, lädret bevarar sin skönhet med minimalt arbete, tack vare kvalitetsbehandlingar och skydd.

Så tar du hand om din läderfåtölj

  • Dammsug eller torka försiktigt av lädret med en mjuk trasa för att behålla dess lyster.
  • Använd en läderkräm regelbundet för att hålla materialet mjukt och motståndskraftigt.
  • Undvik längre perioder av direkt solljus, för att förhindra för tidig åldring och färgblekning.

En garanterat skön läderfåtölj

Du kan designa din egen läderfåtölj genom att välja mellan olika egenskaper:

  • Våra läderfåtöljer är tillgängliga i modeller med både modern snurrfot och traditionella ben.
  • Individuellt justerbara nack- och fotstöd erbjuder skräddarsydd komfort.
  • En extra hög rygg säkerställer att även du som är lång kan finna stöd och avkoppling.
  • Med Syncro Backup-tekniken får du en fåtölj som är fullständigt ergonomisk utan att kompromissa med den skandinaviska designens rena linjer.

Läderfåtöljer i skandinavisk design

Våra läderfåtöljer kombinerar naturliga material som trä och premiumläder för att skapa hållbara och harmoniska möbler. Ergonomiskt utformade med Syncro Backup, säkerställer varje fåtölj att din komfort står i centrum, medan den minimalistiska stilen med rena linjer och avskalade detaljer gör dem till en elegant och kraftfull del av ditt hem.  Utforska vårt utbud och designa din unika läderfåtölj anpassad för dig. Välj en fåtölj som inte bara kompletterar ditt rum utan också förvandlar det till en plats för ren avkoppling och lyx.