Fåtölj med fotpall 

apr 24, 2024

En fåtölj ska vara mer än bara en sittplats – den ska vara en inbjudan till avkoppling som man aktivt längtar tillbaka till. Den perfekta sittplatsen är en symbios av ergonomisk design och kvalitetsmaterial, skapad för att ge optimal komfort och stil. Ryggen ska följa kroppens naturliga kurvor och sitsen ska anpassa sig efter dig. Fötterna ska kunna läggas upp för att ge ökat stöd och främja cirkulation. Med en fåtölj med fotpall från oss, får du inte bara detta, utan också en elegant möbel i skandinavisk design som förtjänar en plats i centrum.

Ultimat viloläge

En fåtölj med fotpall är inte bara en möbel för avkoppling, utan en investering i din hälsa och ditt hem.

  • Ryggstöd: Välj mellan standard- eller extra högt ryggstöd. 
  • Nackstöd: Justerbart nackstöd låter dig anpassa både höjd och vinkel för optimal komfort. 
  • Syncro Backup: Denna teknik säkerställer perfekt samverkan mellan fåtöljens rörliga delar vid positionsskiften, vilket ger ett stabilt stöd. 
  • Fotstöd: Genom att lägga upp fötterna på en fotpall, får du inte bara en korrekt sittposition för längre stunder, utan även minskat tryck på ryggen och förbättrad blodcirkulation.  

Komplett sittupplevelse

För att skapa en komplett sittupplevelse, addera en fotpall till din fåtölj för att minska svullnad i benen och förhindra trötthetskänsla. Våra fotpallar är designade för att komplettera fåtöljens form och höjd perfekt, med justerbara alternativ för att möta varje persons sittmönster. Med en lätt vinklad övre yta kan stödet för benen förbättras ytterligare. Genom att använda kvalitetsmaterial och genomtänkt design garanterar vi att varje stund i våra fåtöljer är en investering i ditt välbefinnande.

Fåtöljer och fotpallar i matchande design

Du kan designa din egen fåtölj och fotpall så att den passar dig och ditt hem:

  • Snurrfot: Snurrfoten gör att du enkelt kan rotera din fåtölj och fotpall. Detta ger stor flexibilitet och möjliggör att man kan vända sig i olika riktningar utan att behöva flytta på själva möbeln. 
  • Fötter på fyra ben: Fåtöljer och fotpallar med fyra ben ger ett stabilt och robust stöd. Denna design är idealisk för de som uppskattar en nättare eller mer traditionell stil. 
  • Materialval för ben: Att välja rätt material för benen påverkar inte bara utseendet utan också möblernas livslängd. Aluminiumben erbjuder en modern look och är mycket hållbara, medan träben som ek och valnöt tillför en känsla av klassisk elegans och naturlig värme till ditt rum. 
  • Materialval för klädsel: Vi erbjuder fåtöljer och fotpallar i olika material såsom mjukt läder, fårskinn och tyger, vilket gör det enkelt att matcha din personliga inredningsstil.

Låt fötterna vila på fotpall eller fotstöd

Våra fåtöljer kommer med flera tillval som fotpall eller inbyggt fotstöd: 

  • Fotpall: Ger flexibilitet att använda som separat enhet, kan flyttas efter behov. Utseendet på sittgruppen kan med hjälp av en fotpall fulländas, vilket skapar ett enhetligt och tilltalande uttryck.  
  • Inbyggt fotstöd: Erbjuder en sömlös diskret design och är alltid där när du behöver det, utan att ta upp extra utrymme i rummet. 

Fåtöljer med fotpallar i skandinavisk design

Våra fåtöljer med fotpallar hyllar den skandinaviska designtraditionen med rena linjer och funktionell skönhet. Oavsett om du föredrar att snurra, luta dig tillbaka, eller bara sitta bekvämt – korta eller långa stunder – har vi fåtöljer och fotpallar för dig och ditt hem.