Tips & Trender

Här samlar vi både tips och trender som du kan följa. Uppdateras kontinuerligt så håll utkik!

Läderfåtölj

En läderfåtölj är en symbol för avkoppling och sofistikerad design i ditt hem. Med utvald läderkvalitet i skandinavisk design förmedlar våra läderfåtöljer en känsla av lugn och lyx som står sig över tid. Varje detalj är genomtänkt för att smidigt följa din kropps naturliga linjer, vilket erbjuder ett oöverträffat stöd och en sittupplevelse i stil.

Fotstöd

Vi designar fåtöljer med fotstöd i skandinavisk stil som erbjuder mer än bara en plats att vila på. Upplev hur det är att ge dina fötter den uppmärksamhet de förtjänar, samtidigt som du förbättrar din totala sittkomfort och hållning. Med ett fotstöd kan du enkelt justera din sittställning och minska påfrestningen på både rygg och ben. Varje stund i våra fåtöljer ska kännas som en omfamning – både i komfort och stil.

Fårskinnsfåtölj

När du sätter dig i en av våra fårskinnsfåtöljer omges du av en mjuk och exklusiv känsla som enbart äkta fårskinn kan förmedla. Denna svenska klassiker är inte bara känd för sin äkta skönhet med naturliga lockar och unika nyansvariationer, utan även för att den representerar en tidlös kombination av traditionellt hantverk och modern design.

Fåtölj med fotpall 

En fåtölj ska vara mer än bara en sittplats – den ska vara en inbjudan till avkoppling som man aktivt längtar tillbaka till. Den perfekta sittplatsen är en symbios av ergonomisk design och kvalitetsmaterial, skapad för att ge optimal komfort och stil. Ryggen ska följa kroppens naturliga kurvor och sitsen ska anpassa sig efter dig. Fötterna ska kunna läggas upp för att ge ökat stöd och främja cirkulation. Med en fåtölj med fotpall från oss, får du inte bara detta, utan också en elegant möbel i skandinavisk design som förtjänar en plats i centrum.

Matstolar

Det ska vara skönt att sitta, oavsett vart och hur länge du sitter. Från fåtöljer i vardagsrummet till matstolar vid matbordet. För dig som vill kunna se din samtalspartner i ögonen, luta dig tillbaka, eller bara sitta bekvämt har vi matstolar i skandinavisk design med samma komfort som en fåtölj.

Fåtölj

Att välja rätt fåtölj är en konst som förenar komfort, design och personlig smak. För oss är varje fåtölj en del av en större vision – att skapa den ultimata platsen för avkoppling i ditt hem. En plats där skandinavisk design och ergonomi möts för att ge dig en oslagbar upplevelse av välbefinnande.