Liggfåtölj

jun 17, 2024

När det kommer till avkoppling är en liggfåtölj från Conform det självklara valet. Våra fåtöljer kombinerar elegant design med överlägsen komfort, och erbjuder en perfekt plats att luta sig tillbaka och koppla av. Med fällbar rygg och fotstöd, kan du enkelt justera din fåtölj till en liggande position för maximal bekvämlighet. Här går vi igenom vad som gör våra liggfåtöljer unika och hur du kan skapa din perfekta avkopplingsplats.

Fällbar rygg och fotstöd

Conforms liggfåtöljer är utrustade med fällbar rygg och fotstöd som ger dig möjligheten att justera stolen precis efter dina behov. Med ett enkelt handgrepp kan du steglöst ändra ryggstödets vinkel, medan fotstödet fälls upp till önskad position. Den ergonomiska designen säkerställer att du får rätt stöd oavsett hur du väljer att sitta.

Ergonomiskt stöd

Ergonomi är en nyckelfaktor för en bekväm sittupplevelse. Våra liggfåtöljer är designade för att ge optimalt stöd till hela kroppen. Med justerbar rygg och fotstöd kan du enkelt hitta den perfekta vinkeln för att koppla av, läsa en bok eller titta på TV. Vår innovativa Syncro Backup-teknologi säkerställer att din rygg alltid har rätt stöd, vilket minskar belastningen på muskler och leder. Detta gör det möjligt för dig att sitta bekvämt under långa perioder utan att kompromissa med din hälsa.

Personliga val för din perfekta liggfåtölj

På Conform förstår vi att varje hem och varje person är unik. Därför erbjuder vi en mängd anpassningsalternativ för våra liggfåtöljer. Du kan välja mellan olika typer av armstöd, benhöjder och klädselalternativ som tyg, läder eller fårskinn. Vissa modeller erbjuder även möjligheten att välja en extra hög rygg för ännu mer komfort. Detta ger dig friheten att skapa en fåtölj som inte bara uppfyller dina ergonomiska behov, utan också speglar din personliga stil och preferenser.

Skandinavisk design – enkelhet och elegans

Den skandinaviska designfilosofin präglas av enkelhet, funktion och elegans. När du väljer en liggfåtölj från Conform får du inte bara en möbel, utan en design som smälter in i ditt hem. Våra fåtöljer har rena linjer och noggrant utvalda material som skapar en harmonisk balans mellan stil och komfort. Oavsett om du föredrar ett diskret och tidlöst utseende eller vill ha ett blickfång i rummet, har vi en fåtölj som passar din stil.

Hantverk och kvalitet

Varje fåtölj som lämnar vår verkstad är ett resultat av skickliga hantverkares arbete. Vi använder endast de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att varje detalj är perfekt. På Conform är det människor, inte maskiner, som står bakom varje steg i produktionen – från att putsa och tapetsera till att montera och syna varje fåtölj. Detta ger oss möjligheten att leverera möbler av högsta kvalitet till våra kunder.

Inred för avkoppling i ditt hem

På Conform strävar vi efter att erbjuda designmöbler som är bekväma och hållbara. Våra liggfåtöljer är designade för att vara en investering i ditt välmående och ditt hem. Utforska våra liggfåtöljer för att hitta din favoritmodell som du sedan kan anpassa för att passa både dig och ditt hem.

Med Conform är det du som bestämmer hur du vill koppla av.